Nieuwvliet

Uw makelaar in Nieuwvliet: Verhage & Lemahieu

Verhage & Lemahieu verkoopt en taxeert woningen in het kleine maar vooral charmant volle dorp Nieuwvliet en in de rest van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn uw adres voor een betrouwbare partner op de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u verhuisplannen? Wij verkopen graag uw woning in Nieuwvliet voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling van uw woning in Nieuwvliet.

Wonen in Nieuwvliet

Nieuwvliet ook wel bekend als Sinte Pier is een klein dorpje aan de West Zeeuws-Vlaamse kust en valt evenals Cadzand te verdelen in twee dorpen. Nieuwvliet-Bad en Nieuwvliet-dorp.

Waarbij vroeger het dorp een belangrijke inkomstenbron haald uit Landbouw en veeteelt, speelt in de hedendaagse tijd toerisme een grote rol. Zo bestaat Nieuwvliet-Bad uit voornamelijk vakantieparken en ziet u in de zomer een flinke rij voor de buurtbakker in het dorp.

Het natuurgebied De Verdronken Zwarte Polder is een prachtig natuurgebied waar veel vogels de rust op zoeken. Het gebied is zo’n 55 hectare groot en bestaad met name uit slikken, schorren en duinen. Vrijwel alle voorkomende zoutplanten in Nederland groeien op deze bijzondere plaats.

Nieuwvliet is een charmant, maar klein dorp. Naast de bakker treft je er op de hoek van de Dorpsstraat nog een gezellig restaurant en uiteraard enkele hotels waar u heerlijk kunt overnachten.

Wilt u een woning kopen in Nieuwvliet?

Bekijk ons woningaanbod in Nieuwvliet. Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Nieuwvliet te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling.

Waar staat uw woning?

Na 7 jaar ervaring in de verkoop van woningen, kunt u er vanuit gaan dat wij als makelaar in Nieuwvliet goed op de hoogte zijn van de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Benieuwd naar de woningmarkt in uw woonplaats en wat Verhage & Lemahieu voor u kan betekenen? Kies uw woonplaats!

Cadzand | Nieuwvliet | Retranchement | Sluis | Breskens