Cadzand

Uw makelaar in Cadzand: Verhage & Lemahieu

Verhage & Lemahieu verkoopt en taxeert woningen in het dorp Cadzand en Cadzand-Bad en in de rest van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn uw adres voor een betrouwbare partner op de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u verhuisplannen? Wij verkopen graag uw woning in Cadzand-Dorp of Cadzand-Bad voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling van uw woning of appartement in Cadzand.

Wonen in Cadzand

Cadzand bestaat uit twee delen, namelijk Cadzand-dorp en Cadzand-bad. Waarbij Cadzand-bad voorheen al erg populair was bij onze zuiderburen en oostburen, is Cadzand de laatste jaren erg in opmars binnen ons eigen landje. Zo komt hier jong en oud in de zomer om te genieten van één van de mooiste stranden, de luxe hotels en uiteraard de gastronomische restaurants die Cadzand kent. Daarmee is de belanstelling om te inversteren in Cadzand-Bad met de jaren gegroeid.

Cadzand-Dorp wordt vooral bewoond door de lokale bewoners en is een dorp met goed herkenbaare middeleeuwse elementen met in het midden de gotische Mariakerk uit begin de 14e eeuw. De kerk en de oude huizen rondom zorgen voor een authenthiek dorpsbeeld. De molen die u kunt bewonderen zodra u Cadzand-Dorp bezoekt, werd in 1977 volledig gerestaureerd en is een echte eye catcher.

Cadzand-Bad is de badplaats van Zeeuws-Vlaanderen. Hier kunt u heerlijk genieten van de stranden en staat u binnen no-time bij het natuurgebied ’t Zwin of in Knokke. Heerlijk om een dagje erop uit te gaan!

Wilt u een woning of appartement kopen in Cadzand?

Bekijk hier ons woningaanbod van appartementen en bestaande woningen in Cadzand. Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Cadzand of appartement in Cadzand te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis of appartement in Zeeuws-Vlaanderen!

Waar staat uw woning?

Na 7 jaar ervaring in de verkoop van woningen, kunt u er vanuit gaan dat wij als makelaar in Cadzand goed op de hoogte zijn van de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Benieuwd naar de woningmarkt in uw woonplaats en wat Verhage & Lemahieu voor u kan betekenen? Kies uw woonplaats!

Cadzand | Nieuwvliet | Retranchement | Sluis | Breskens