Onze streek

Ontdek het landelijk wonen in Zeeuws-Vlaanderen of heerlijk wonen aan de Zeeuwse-Kust..

Uw makelaar in Aardenburg

Aardenburg

Aardenbrug is de oudste stad van Zeeland en is gelegen nabij de grens tussen België en Nederland. De stad wordt gekenmerkt door haar rijke historie uit de Romeinse tijd, de Patriciërshuizen en de prachtige stadspoorten. Wilt u meer informatie over de rijke geschiedenis? Bezoek dan het archeologische museum of ga op stap met een gids door Aardenburg.

Niet alleen de historie is het benoemend waard. Aardenburg is een gezellig dorp voor jong en oud. Zo treft u aan de kaai een aantal leuke cafés en is een skatepark waar veel jongeren leren vallen en opstaan. Aan de Wesstraat treft u een slager en aan de Peurssensstraat treft u een supermarkt.

Bovendien kent Aardenburg 5 verenigingen rondom de Elderschans in Aardenburg. Hier kunt u voetballen, tennissen, handboogschieten, zwemmen of met uw hond naar de hondenclub. Kortom genoeg te beleven in Aardenburg!

Liever er een dagje op uit? Sluis, Knokke en Brugge zijn niet ver verwijderd van Aardenburg.

Wilt u een woning kopen in Aardenburg?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Aardenburg in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Aardenburg.

Uw woning in Aardenburg verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Aardenburg te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Breskens

Breskens

Breskens is een bekende badplaats aan de Zeeuwse Kust, maar bovendien is het een gezellig dorp waar ‘ons kent ons’ zeker van toepassing is. Het gekende vissersdorp bruist van gezelligheid.

Zo valt er op het spuiplein altijd wel iets te beleven. Hier kunt u heerlijk winkelen, een hapje of een drankje doen en tot laat dansen in één van de cafés.

De prachtige stranden van Breskens zijn in alle seizoenen het bezoeken waard. Hier kunt u heerlijk tot rust komen. Ook een bezoek aan de jachthaven is zeker de moeite waard. Het prachtige uitzicht tijdens zonsondergang is adembenemend mooi.

Naast het Spuiplein kent Breskens ook enkele bekende strandpaviljoens. Heerlijk genieten van het strand, een drankje en een hapje. Klinkt als de perfecte vakantiedag toch?

Wilt u een woning kopen in Breskens?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Breskens in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Breskens.

Uw woning in Breskens verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Breskens te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Cadzand

Cadzand

Cadzand bestaat uit twee delen, namelijk Cadzand-dorp en Cadzand-bad. Waarbij Cadzand-bad voorheen al erg populair was bij onze zuiderburen en oostburen, is Cadzand de laatste jaren erg in opmars binnen ons eigen landje. Zo komt hier jong en oud in de zomer om te genieten van één van de mooiste stranden en uiteraard de gastronomische restaurants die Cadzand kent.

Cadzand-Dorp wordt vooral bewoond door de lokale bewoners en is een dorp met goed herkenbaare middeleeuwse elementen met in het midden de gotische Mariakerk uit begin de 14e eeuw. De kerk en de oude huizen rondom zorgen voor een authenthiek dorpsbeeld.

De molen die u kunt bewonderen zodra u Cadzand-Dorp bewondert werd in 1977 volledig gerestaureerd en is een echte eye catcher.

Cadzand-Bad is al enkele jaren flink in opmars. Door de invloed vanuit onze zuiderburen en de luxe hotels in combinatie met de stranden, sfeer en de gastronomische restaurants is de belangstelling om te inversteren in Cadzand-Bad met de jaren gegroeid.

Cadzand-Bad is de badplaats van Zeeuws-Vlaanderen. Hier kunt u heerlijk genieten van de stranden en staat u binnen no-time bij het natuurgebied ’t Zwin of in Knokke. Heerlijk om een dagje erop uit te gaan!

Wilt u een woning kopen in Cadzand?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Cadzand in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Cadzand.

Uw woning of appartement in Cadzand verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning of appartement in Cadzand te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Eede

Eede

Eede is één van de kleinste dorpen die wij in onze streek kennen, maar zeker niet te missen. Eede grenst pal aan de Belgische grens, wat betekent dat u nog geen 5 minuten verwijderd bent van Maldegem en binnen 20 minuten staat u in Brugge. Ook de expresweg die u gemakkelijk brengt naar Gent, Antwerpen of Knokke is gemakkelijk te bereiken.

De sfeer is hier rustig en saamhorig. Hoewel eede als een rustig dorpje wort bestempeld is er genoeg te beleven, zo kunt er heerlijk uit eten en als u dagje weg wilt met de (klein)kinderen dan is het Familieparadijs Eede zeker het bezoeken waard. Bovendien beschikt Eede over een tamelijk groot industrieterrein waarbij voldoende bedrijvigheid aanwezig is.

Wilt u een woning kopen in Eede?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Eede in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Eede.

Uw woning in Eede verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Eede te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Groede

Groede

Of beter bekent als ‘De Groe’ is een dorp met veel karakter. Groede staat bekent om haar charmante markt, waar u de terassen in de zomer goed gevuld ziet en u heerlijk kunt genieten van hapje, drankje en de Zeeuwse gezelligheid. Het pittoreske gevoel is iets waar menig toerist voor valt en wij uiteraard als echte Zeeuwen ook. De monumentale panden in de smalle straten versterken dit gevoel.

Liever lekker uitzwaaien aan de Zeeuwse Kust? Dan staat u binnen enkele minuten op onze rustige, maar vooral prachtige stranden. U kunt vanuit het dorp prachtige natuurwandelingen maken.

Wilt u een woning kopen in Groede?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Groede in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Groede .

Uw woning in Groede verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Groede te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in IJzendijke

IJzendijke

Verscholen achter de dijken in het Zeeuws-Vlaamse landschap ligt het pittoreske dorpje IJzendijke. IJzendijke staat bekend om haar authenthieke centrum met verschillende monumentale woningen, tevens treft u hier enkele gezellige restaurants aan en twee keer per jaar staat de markt goed gevult tijdens de kermis. Bovendien treft u hier een supermarkt, basisschool, een kapper en enkele schoonheidsspecialisten aan.

IJzendijke wordt gekenmerkt door haar centrale ligging. Zo staat u binnen 15 minuten in Oost Zeeuws-Vlaanderen, evenals de Zeeuwse stranden.

Wilt u een woning kopen in Ijzendijke?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in IJzendijke in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Ijzendijke.

Uw woning in IJzendijke verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Ijzendijke te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Nieuwvliet

Nieuwvliet

Nieuwvliet ook wel bekend als Sinte Pier is een klein dorpje aan de West Zeeuws-Vlaamse kust en valt evenals Cadzand te verdelen in twee dorpen. Nieuwvliet-Bad en Nieuwvliet-dorp.

Waarbij vroeger het dorp een belangrijke inkomstenbron haald uit Landbouw en veeteelt, speelt in de hedendaagse tijd toerisme een grote rol. Zo bestaat Nieuwvliet-Bad uit voornamelijk vakantieparken en ziet u in de zomer een flinke rij voor de buurtbakker in het dorp.

Nieuwvliet is een charmant, maar klein dorp. Naast de bakker treft je er op de hoek van de Dorpsstraat nog een gezellig restaurant en uiteraard enkele hotels waar u heerlijk kunt overnachten.

Wilt u een woning kopen in Nieuwvliet?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Nieuwvliet in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Nieuwvliet.

Uw woning in Nieuwvliet verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Nieuwvliet te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Oostburg

Oostburg

Oostburg, oftewel de Eenhoornstad ligt in het hart van West Zeeuws-Vlaanderen is één van de grootstere dorpskernen die de gemeente Sluis kent. Niet alleen de centrale ligging is gunstig, maar ook kent Oostburg vele voorzieningen, zoals ziekenhuis, sportcomplex, basis school, voorgezet onderwijs, theater, gemeentehuis, etc.

Op woensdag is Oostburg zeker het bezoeken waard, aangezien hier één van de grootste weekmarkten van de gemeente Sluis plaatsvinden. Verschillende kramen komen hier bijeen en verkopen heerlijke, verse lekkernijnen.

Wilt u tot rust komen? Dan kunt u langs de kazenbroodsedijk genieten van het prachtige natuurgebied ’t Grote gat.

Wilt u een woning kopen in Oostburg?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Oostburg in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Oostburg.

Uw woning in Oostburg verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Oostburg te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Retranchement

Retranchement

Is het meest zuidwestelijke kustdorp van Nederland. De naam Retranchement is een Franse term uit de vestingbouwkunde en betekent verschansing.

Retranchement is een overblijfsel van van een veel grote plaats met verdedigingswerken. In het jaar 1604 liet Prins Maurists twee forten bouwen, waarna later deze werden voorzien van wallen. De wallen kunt u bij het benaderen van Retranchement al bewonderen en is zeker een aanrader voor een heerlijke avondwandeling.

Naast de wallen kent Retranchement nog een natuurgebied ’t Zwin, waar u heerlijk tot rust kunt komen alle jaargetijden door.

Wilt u een woning kopen in Retranchement?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Retranchement in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Retranchement.

Uw woning in Retranchement verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Retranchement te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Sluis

Sluis

Sluis staat bekend om haar gezellige drukte en het grote aanbod aan winkels en gastronimische restaurants. Zo kunt u hier heerlijk vertoeven op een terras met zicht op de kaai of kunt u genieten van één van de vele restaurants waar u bourgondisch kunt genieten.

Bij de markt van Sluis treft het belfort aan. Het belfort van Sluis is een raadhuis waarvan de bouw rond 1386 is gebouwd, maar wat maakt het belfort zo bijzonder? Het is namelijk het één van de twee belforten dat zich binnen de grenzen van Nederland bevindt.

Hoewel Sluis een leuk dagje uit is, is het ook een heerlijke plek om te wonen. Zo sluiten de tuinen van de Hoogstraat aan op de Sluisse wallen en kent Sluis een tal aan charmante woningen in de dinsdagstraat. Gaat de voorkeur uit naar Nieuwbouw? Dan is Groenevelt de perfecte wijk voor u!

Wilt u een woning kopen in Sluis?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Sluis in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Sluis .

Uw woning in Sluis verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Sluis te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Schoondijke

Schoondijke

Schoondijke is een van de meest centrale dorpen van de west Zeeuws Vlaamse Kust. Hoewel het hier rustig wonen is met een bescheiden getal van 1.220 inwoners, is er genoeg reuring in het dorp. Zo treft u aan de markt van Schoondijke een buurtsupermarkt aan, een ambachtelijke slager, hotel, restaurant en een bloemenwinkel aan.

Bovendien beschikt Schoondijke over twee actieve sportvereningingen, namelijk de voetbalclub en tennisclub!

Niet alleen de faciliteiten in Schoondijke maken het aantrekkelijk om hier te wonen, maar ook de ligging is een groot pluspunt voor Schoondijke. Zo staat u via de N61 binnen no time in Terneuzen en zijn de omringende dorpen met zo’n 10 min te bereiken.

Wilt u een woning kopen in Schoondijke?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Schoondijke in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Schoondijke.

Uw woning in Schoondijke verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Schoondijke te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Uw makelaar in Zuidzande

Zuidzande

Zuidzande is een gezellig dorp, nabij de Zeeuwse Kust. Met een inwonersaantal van 555 mensen behoort Zuidzande tot één van de kleine dorpen die onze streek kent. Desondanks zijn er genoeg bezienswaardigheden.

Zuidzande is ontstaan als een zandbank in de monding van de Zwinarm. Hier werd tevens de naam van afgeleid. Zuid van ‘zuidelijk gelegen’ en zand van ‘zandplaat’.

In Zuidzande kunt u ruimtelijk wonen op een hink sprong afstand van de Zeeuwse Kust. Het is hier heerlijk vertoeven op één van de terrassen die Zuidzande heeft.

Wilt u een woning kopen in Zuidzande?

Verhage & Lemahieu heeft diverse woningen in Zuidzande in de verkoop. Bekijk hier ons woningaanbod in Zuidzande.

Uw woning in Zuidzande verkopen?

Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Zuidzande te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!