Huis verkopen in Nieuwvliet

Verhage & Lemahieu begeleidt u graag op professionele wijze als u uw huis in Nieuwvliet wilt verkopen. We beginnen altijd met een vrijblijvende waardebepaling van uw woning om een goede eerste indruk te krijgen. Het advies dat hieruit voortkomt is zorgvuldig samengesteld, met argumenten onderbouwd en geeft een realistisch beeld van de mogelijkheden om een vlotte verkoop van uw huis te realiseren. Wij zorgen voor een goede presentatie van uw woning met onder andere een professionele fotoreportage, 360º beelden of een video en plattegronden (2D en 3D). Tevens kunt u rekenen op een zorgvuldig opgemaakte advertentietekst en de inzet van diverse social media. Al ons aanbod wordt op Funda geplaatst met een uitgebreide presentatie.

Communicatie en transparantie

Wij hechten veel waarde aan communicatie met u als verkoper van uw woning. Daarom onderhouden we regelmatig contact, u ontvangt een terugkoppeling na iedere bezichtiging en we begeleiden u tot het moment waarop de akte passeert bij de notaris. Daarnaast hanteren wij een all-in courtage. Op deze manier weet u direct welke kosten u heeft en krijgt u niet te maken met onvoorziene of bijkomende kosten. Bij andere makelaars worden er soms opstartkosten in rekening gebracht of betaalt u voor aanvullende kosten zoals adverteren, de opmaak van de brochure, een deelname aan de open huizen route of voor het opzeggen van de samenwerking. Deze ongewenste kosten kunnen al gauw hoog oplopen. Verhage & Lemahieu doet dit niet. Bij ons betaalt u achteraf, nadat uw huis succesvol verkocht is!

Wij kennen de woningmarkt in Nieuwvliet

Wilt u uw huis verkopen en woont u in Nieuwvliet? Ons kantoor is gevestigd in West-Zeeuws-Vlaanderen en wij weten dus als geen ander hoe de woningmarkt in Nieuwvliet zich ontwikkelt. Bekijk ons actuele woningaanbod van bestaande woningen, appartementen en nieuwbouwprojecten in Nieuwvliet of neem contact met ons op voor de verkoop van uw huis in Nieuwvliet.