Sluis

Uw makelaar in Sluis: Verhage & Lemahieu

Verhage & Lemahieu verkoopt en taxeert woningen in Sluis en in de rest van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn uw adres voor een betrouwbare partner op de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u verhuisplannen? Wij verkopen graag uw woning in Sluis voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling van uw woning in Sluis.

Wonen in Sluis

Sluis staat bekend om haar gezellige drukte en het grote aanbod aan winkels en gastronimische restaurants. Zo kunt u hier heerlijk vertoeven op een terras met zicht op de kaai of kunt u genieten van één van de vele restaurants waar u bourgondisch kunt genieten.

Bij de markt van Sluis treft u het belfort aan.

Het belfort van sluis is een raadhuis waarvan de bouw rond 1386 is gebouwd, maar wat maakt het belfort zo bijzonder? Het is namelijk het één van de twee belforten dat zich binnen de grenzen van Nederland bevindt.

Hoewel Sluis een leuk dagje uit is, is het ook een heerlijke plek om te wonen. Zo sluiten de tuinen van de Hoogstraat aan op de Sluisse wallen en kent Sluis een tal aan charmante woningen in de dinsdagstraat. Gaat de voorkeur uit naar Nieuwbouw? Dan is Groenevelt de perfecte wijk voor u!

Wilt u een woning kopen in Sluis?

Bekijk hier ons woningaanbod in Sluis. Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Sluis te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak. U krijgt dan direct een gratis waardebepaling van uw huis in Zeeuws-Vlaanderen!

Waar staat uw woning?

Na zeven ervaring in de verkoop van woningen, kunt u er vanuit gaan dat wij als makelaar in Sluis goed op de hoogte zijn van de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Benieuwd naar de woningmarkt in uw woonplaats en wat Verhage & Lemahieu voor u kan betekenen? Kies uw woonplaats!

Cadzand | Nieuwvliet | Retranchement | Sluis | Breskens