Retranchement

Uw makelaar in Retranchement: Verhage & Lemahieu

Verhage & Lemahieu verkoopt en taxeert woningen in het kleine en rustgevende dorp Retranchement en in de rest van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn uw adres voor een betrouwbare partner op de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u verhuisplannen? Wij verkopen graag uw woning in Retranchement voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling van uw woning in Retranchement.

Wonen in Retranchement

Retranchement is het meest zuidwestelijke kustdorp van Nederland. De naam Retranchement is een Franse term uit de vestingbouwkunde en betekent verschansing.

Retranchement is een overblijfsel van van een veel grote plaats met verdedigingswerken. In het jaar 1604 liet Prins Maurists twee forten bouwen, waarna laten deze werden voorzien van wallen.

De wallen kunt u bij het benaderen van Retranchement al bewonderen en is zeker een aanrader voor een heerlijke avondwandeling. Naast de wallen kent het dorp nog een natuurgebied ’t Zwin, waar u heerlijk tot rust kunt komen alle jaargetijden door.

Op dit moment is er een behoorlijke toestroom vanuit België. De Belgen bezoeken maar al te graag het bourgondische plaatsje Sluis, maar weten tegenwoordig ook het rustgevendige plaatsje Retranchement te vinden voor een drankje op een van de terrassen.

Wilt u een woning kopen in Retranchement?

Bekijk ons woningaanbod in Retranchement Wilt u weten wat uw woning waard is en heeft u plannen uw woning in Retranchement te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling.

Waar staat uw woning?

Na 7 jaar ervaring in de verkoop van woningen, kunt u er vanuit gaan dat wij als makelaar in Retranchement goed op de hoogte zijn van de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Benieuwd naar de woningmarkt in uw woonplaats en wat Verhage & Lemahieu voor u kan betekenen? Kies uw woonplaats!

Cadzand | Nieuwvliet | Retranchement | Sluis | Breskens