Breskens

Uw makelaar in Breskens: Verhage & Lemahieu

Verhage & Lemahieu verkoopt en taxeert woningen in het welbekende vissersdorp Breskens en in de rest van Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn uw adres voor een betrouwbare partner op de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Heeft u verhuisplannen? Wij verkopen graag uw woning of appartement in Breskens voor u. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling van uw woning in Breskens.

Wonen in Breskens

Breskens is een bekende badplaats in onze streek, maar bovendien is het een gezellig dorp waar ‘ons kent ons’ zeker van toepassing is. Het gekende vissersdorp bruist van gezelligheid.

Zo valt er op het spuiplein altijd wel iets te beleven. Hier kunt u heerlijk winkelen, een hapje of een drankje doen en tot laat dansen in één van de cafés.

De prachtige stranden van Breskens zijn in alle seizoenen het bezoeken waard. Hier kunt u heerlijk tot rust komen.

Gelegen aan de Zeeuwse kust vindt u de jachthaven van Breskens wat ook zeker een bezoekje waard is. De haven is een geliefde haven voor zowel zeilers als motorjachten en biedt zo’n 580 vaste ligplaatsen en 100 passanten plaatsen. Vooral het prachtige uitzicht tijdens zonsondergang is adembenemend mooi.

Naast het Spuiplein kent Breskens ook enkele bekende strandpaviljoens. Heerlijk genieten van het strand, een drankje en een hapje. Klinkt als de perfecte vakantiedag toch?

Wilt u een woning of appartement kopen in Breskens?

Bekijk ons woningaanbod van appartementen en bestaande woningen in Breskens. Wilt u weten wat uw woning waard is in en heeft u plannen uw woning in Breskens te verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis waardebepaling.

Waar staat uw woning?

Na 7 jaar ervaring in de verkoop van woningen, kunt u er vanuit gaan dat wij als makelaar in Breskens goed op de hoogte zijn van de woningmarkt in Zeeuws-Vlaanderen. Benieuwd naar de woningmarkt in uw woonplaats en wat Verhage & Lemahieu voor u kan betekenen? Kies uw woonplaats!

Cadzand | Nieuwvliet | Retranchement | Sluis | Breskens