Landbouwgrond in gemeente Sluis

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Verhage - Lemahieu helpt u graag bij het vinden van het perfecte stuk landbouwgrond in gemeente Sluis. Wij werken enkel met gespecialiseerde professionals zodat wij de beste begeleiding bieden. Transparantie en een goede communicatie zijn kenwoorden in onze aanpak. Zo komt u voor geen enkele verrassing te staan. Ook als u in het bezit bent van een stuk landbouwgrond in gemeente Sluis dat u graag wilt verkopen, kunt u onze begeleiding inschakelen.

Bekijk alle appartementen

Ontvang advies over het kopen of verkopen van landbouwgrond in gemeente Sluis

Als u een stuk landbouwgrond wilt kopen of verkopen in gemeente Sluis, kunt u contact opnemen met Bram Verhage. Hij is jurist en gespecialiseerd in ruimtelijke ordering. Omdat hij zelf uit Zeeuws-Vlaanderen komt, heeft hij ontzettend veel kennis van de streek. Deze expertise komt goed van pas als u advies nodig heeft over aspecten van de wet- en regelgeving binnen de gemeente Sluis waar u mee te maken krijgt tijdens het koop- en verkoopproces. Wij helpen graag om uw wensen om te zetten in een tastbaar resultaat.

Maak gebruik van ons grote netwerk

Naast de begeleiding die wij bieden bij het kopen of verkopen van landbouwgrond in de gemeente Sluis bieden wij nog diverse andere diensten. Zo hebben wij bijvoorbeeld veel ervaring in het kopen en verkopen van recreatiewoningen. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of te mailen naar info@verhage-lemahieu.nl. Ons kantoor is van maandag tot vrijdag geopend. Ook kunt u op zaterdagen op afspraak bij ons terecht.