Agrarische grond verkopen in gemeente Sluis

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Heeft u een stuk agrarische grond dat u graag wilt verkopen in gemeente Sluis of een andere gemeente in Zeeuws-Vlaanderen? Verhage - Lemahieu werkt enkel met specialisten en biedt u graag de begeleiding die nodig is om het verkoopproces te versnellen. Bij het verkopen van agrarische grond werkt u over het algemeen met onze specialist Bram Verhage. Hij is jurist en gespecialiseerd in ruimtelijke ordering. Bram is geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen en kent de provincie hierdoor ontzettend goed.

Bekijk alle appartementen

Maak gebruik van onze expertise als u agrarische grond wilt verkopen in gemeente Sluis

Bram Verhage heeft gewerkt als specialist ruimtelijke ontwikkeling en milieu in Zeeuws-Vlaanderen. Zijn expertise komt goed van pas als u agrarische grond wilt verkopen in gemeente Sluis. U krijgt tijdens het proces te maken met de wet- en regelgeving. Door onze hulp in te schakelen heeft u een ervaren schakel tussen u en de overheid. Door uw wensen om te zetten naar een concreet resultaat wordt het verkoopproces bespoedigt. Ook als u uw woning of bedrijfspand wilt verbouwen, uitbreiden of herinrichten kunt u gebruik maken van onze expertise.

Vraag onze begeleiding bij uw verkoopproces

De agrarische grond die u wilt verkopen in gemeente Sluis of een van de andere gemeentes in Zeeuws-Vlaanderen wordt bij ons huidige aanbod op de website geplaatst. Ons uitgebreide netwerk levert een bijdrage aan het versnellen van het koopproces. Bent u benieuwd naar de begeleiding die wij bieden? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of een e-mail te sturen op info@verhage-lemahieu.nl. Wij kunnen u ook helpen als u op zoek bent naar een stuk agrarische grond.