Waarom aankopen of verkopen met Verhage-Lemahieu?

check De juiste waardering

Een correcte waardering is erg belangrijk. Wij kennen de markt en kunnen u een degelijk, onderbouwd en deskundig advies geven.

check Grensoverschrijdend

Onze netwerken en kennis ontmoeten elkaar op de grens van België en Nederland. Hoewel er een grenspaal staat is bij ons geen sprake van twee werelden, Zeeuws Vlaanderen is de juiste mix van Zeeland en Vlaanderen.

check Toekomstgericht

Is dit het juiste moment om te handelen? Wat staat er de komende tijd te gebeuren in de omgeving? Wij zijn op de hoogte van de ontwikkelingen en kunnen u advies geven.

check De juridische kant

Wet- en regelgeving wordt steeds complexer. Het volgen van nieuwe ontwikkelingen of het aanvragen van vergunningen kost extra inspanning. Een gedegen advies op het gebied van wet- en regelgeving kan juist de doorslag geven bij het al dan niet kopen of verkopen van uw eigendom of bij de ontwikkeling van uw project. Het hebben van deze kennis in combinatie met de vastgoedmarkt is uniek in de regio.

check Communicatiekanalen

We maken gebruik van verschillende communicatiekanalen en zoeken altijd de beste manier om uw eigendom in de kijker te zetten.

check De juiste match

Door onze kennis en netwerk kunnen we u steeds de juiste adviezen en begeleiding geven. Wij zoeken Wij vinden de beste kandidaat bij de verkoop van uw eigendom of het juiste traject voor het realiseren van uw bouwplannen.

check Integriteit

Bij ons staan professionaliteit, integriteit en discretie in hoog aanzien.