Snel zoeken

Over Verhage-Lemahieu

Wij zijn een klein en veelzijdig team dat u op deskundige manier ondersteunt.

Wij combineren netwerk, kennis en ervaring in vastgoed & ruimtelijke planning. Ons kantoor is gespecialiseerd in makelaardij, taxaties en juridisch advies op gebied van vergunningen, bouw- en projectontwikkeling.

Kortom alle vraagstukken waar het gaat om onze leefomgeving.

Ons netwerk en kennis ontmoeten elkaar op de grens van Nederland en België, in het kantoor aan de grensovergang bij Sluis.

Specialistische knowhow en kennis van de vastgoedmarkt vormt zo een krachtige combinatie die partijen bij elkaar kan brengen en begeleiden.

     Bram Verhage

Bram Verhage

Bram Verhage is jurist en gespecialiseerd in ruimtelijke ordening. Hij is geboren en getogen Zeeuw. Na het volgen van zijn juridische opleiding aan de Universiteit Maastricht werkte hij als specialist ruimtelijke ontwikkeling en milieu in Zeeuws-Vlaanderen. Als schakel tussen de overheid en particulieren voelt hij zich thuis. Hij probeert uw wens om te zetten naar een concreet resultaat. Hij begeleidt en adviseert van begin tot eind.

Wilt u uw woning of bedrijf verbouwen, uitbreiden of een functie aanpassen? De kans is groot dat u daarbij met wet- en regelgeving te maken krijgt. Bram kan u daarbij adviseren, helpen zoeken naar creatieve oplossingen en u begeleiden.

    Valentijn Lemahieu

Valentijn Lemahieu

Valentijn Lemahieu is gespecialiseerd in begeleiding bij de ontwikkeling en de verkoop van nieuwbouwprojecten.

Als Belgische Zeeuw voelt hij zich thuis aan beide kanten van de grens. Zijn kracht ligt in het leggen van verbindingen, het samenbrengen van partijen en initiëren van projecten.

Heeft u een eigendom waar u zelf wilt ontwikkelen? Zoekt u de juiste koper voor uw eigendom? Realiseert u een nieuwbouwproject en zoekt u de juiste persoon om de verkoop ervan te verzorgen?

Valentijn is de aangewezen persoon om dit voor u te verzorgen.

  Daniëlle Vercruijsse

Daniëlle Vercruijsse

Daniëlle Vercruijsse verricht met name werkzaamheden ten behoeve van projectontwikkeling en juridisch advies en ontzorgt tevens het hele team op organisatorisch vlak.

Wilt u een eerste informatie over projecten die wij ontwikkelen of als verkopend makelaar aanbieden, wilt u een taxatie laten uitvoeren of bent u op zoek naar juridisch advies van Bram Verhage? Vraag dan zeker naar Daniëlle, want zij helpt u graag verder op weg.

Hans Kaas

Hans Kaas

Taxateur

Hans Kaas werkt al jarenlang als zelfstandig ondernemer, als aannemer en taxateur. Hij werkt als als ZZP'er samen met Verhage-Lemahieu en voert deskundige woningtaxaties uit in héél Zeeuws-Vlaanderen.

Heeft u een woningtaxatie nodig voor bijvoorbeeld aankoop, echtscheiding, schenking, overbruggingskrediet, verbouwing? Neem dan contact met ons op. U kunt rekenen op een deskundig taxatierapport dat op korte termijn beschikbaar is.

Laura Risseeuw

Laura Risseeuw

Makelaar

Laura Risseeuw is het jongste lid van ons team. Samen met Valentijn Lemahieu staat zij voor u klaar tijdens het verkoop- of aankoopproces van uw woning, zij streven er ten alle tijd naar om u zoveel mogelijk te ontzorgen tijdens dit proces. 

Heeft u vragen over de verkoop van uw woning of ondersteuning nodig bij de aan- of verkoop dan is zij de aangewezen persoon om u van antwoorden te voorzien.  

0117760160
Wil Rutte

Wil Rutte

Wil Rutte is een ondernemer in hart en ziel. Na jarenlang zelfstandig ondernemer geweest te zijn heeft hij een enorme kennis van onze streek opgebouwd en zijn netwerk kent geen grenzen.

De laatste jaren legt hij zich toe op vastgoed en bemiddeling en is daarbij van grote waarde voor Verhage-Lemahieu.