Snel zoeken

Over Verhage-Lemahieu

Wij zijn een klein en veelzijdig team dat u op deskundige manier ondersteunt.

Wij combineren netwerk, kennis en ervaring in vastgoed & ruimtelijke planning. Ons kantoor is gespecialiseerd in makelaardij, taxaties en juridisch advies op gebied van vergunningen, bouw- en projectontwikkeling.

Kortom alle vraagstukken waar het gaat om onze leefomgeving.

Ons netwerk en kennis ontmoeten elkaar op de grens van Nederland en België, in het kantoor aan de grensovergang bij Sluis.

Specialistische knowhow en kennis van de vastgoedmarkt vormt zo een krachtige combinatie die partijen bij elkaar kan brengen en begeleiden.

     Bram Verhage

Bram Verhage

Bram Verhage is jurist en gespecialiseerd in ruimtelijke ordening. Hij is geboren en getogen Zeeuw. Na het volgen van zijn juridische opleiding aan de Universiteit Maastricht werkte hij als specialist ruimtelijke ontwikkeling en milieu in Zeeuws-Vlaanderen. Als schakel tussen de overheid en particulieren voelt hij zich thuis. Hij probeert uw wens om te zetten naar een concreet resultaat. Hij begeleidt en adviseert van begin tot eind.

Wilt u uw woning of bedrijf verbouwen, uitbreiden of een functie aanpassen? De kans is groot dat u daarbij met wet- en regelgeving te maken krijgt. Bram kan u daarbij adviseren, helpen zoeken naar creatieve oplossingen en u begeleiden. 

    Valentijn Lemahieu

Valentijn Lemahieu

Valentijn Lemahieu is gespecialiseerd in begeleiding bij de ontwikkeling en de verkoop van nieuwbouwprojecten.  

Als Belgische Zeeuw voelt hij zich thuis aan beide kanten van de grens. Zijn kracht ligt in het leggen van verbindingen, het samenbrengen van partijen en initiëren van projecten.

Heeft u een eigendom waar u zelf wilt ontwikkelen?
Zoekt u de juiste koper voor uw eigendom?
Realiseert u een nieuwbouwproject en zoekt u de juiste persoon om de verkoop ervan te verzorgen?

Valentijn is de aangewezen persoon om dit voor u te verzorgen.

   Pascale van Haneghem

Pascale van Haneghem

Pascale van Haneghem is makelaar en begeleidt aan- en verkooptrajecten op de particuliere woningmarkt. 

Wilt u samenwerken met een makelaar die oog heeft voor details, uw wensen respecteert, u niet naar de mond praat maar een eerlijk advies geeft? Dan bent u bij Pascale aan het juiste adres.

Zij kent de lokale markt, heeft een breed netwerk en begeleidt u op een prettige, no-nonsense manier gedurende het gehele aankoop- of verkooptraject.

  Daniëlle Vercruijsse

Daniëlle Vercruijsse

Daniëlle Vercruijsse is de spin in het web op kantoor. Zij ondersteunt het team op organisatorisch vlak en is vaak uw eerste aanspreekpunt wanneer u contact opneemt. 

Heeft u vragen in verband met uw (potentiële) samenwerking met Verhage-Lemahieu of belt u omdat wij uw droomhuis te koop aanbieden? Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld het uitvoeren van een taxatie?

Voor deze zaken en vele andere staat Danielle voor u klaar.

 Frank Vercraeije

Frank Vercraeije

Frank Vercraeije was jarenlang zelfstandig ondernemer, onder andere als makelaar en taxateur. Nu werkt hij als ZZP-er samen met Verhage-Lemahieu en voert deskundige woningtaxaties uit.

Heeft u een taxatierapport nodig?

Neem dan zeker contact met ons op, zodat u verzekerd bent van een deskundige taxatie die voldoet aan alle strenge regels en eisen die hiervoor gesteld zijn.

Wil Rutte

Wil Rutte

Wil Rutte is een ondernemer in hart en ziel. Na jarenlang zelfstandig ondernemer geweest te zijn heeft hij een enorme kennis van onze streek opgebouwd en zijn netwerk kent geen grenzen.

De laatste jaren legt hij zich toe op vastgoed en bemiddeling en is daarbij van grote waarde voor Verhage-Lemahieu.