Een recreatiewoning kopen of verkopen in Zeeuws-Vlaanderen

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Verhage - Lemahieu heeft een wisselend aanbod zodat u kunt ontdekken welke recreatiewoning in Zeeuws-Vlaanderen bij uw wensen past. Wij bieden professionele begeleiding gedurende het gehele aankoop- of verkooptraject. Tevens kunnen wij u adviseren over de juridische, fiscale en notariële aspecten waar u mogelijk mee te maken krijgt. Wij hebben goede contacten met diverse bouwingenieurs, architecten en aannemers. Dus ook als u een woning na aankoop wenst te verbouwen of renoveren kunnen wij u daarin ondersteunen.

Bekijk alle appartementen

In ons aanbod vindt u gegarandeerd een recreatiewoning in Zeeuws Vlaanderen

Bent u op zoek naar een vakantie- of recreatiewoning in Zeeuws-Vlaanderen maar kunt u niet vinden wat u zoekt? Aarzel niet om onze hulp in te schakelen. Wij kennen alle dorpen in Zeeuws-Vlaanderen uitstekend en hebben vele contacten, waardoor we u prima kunnen helpen in uw zoektocht. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het verkoopproces van uw recreatiewoning in Zeeuws-Vlaanderen. Wij zorgen voor een uitstekende presentatie zodat u woning zo goed mogelijk in de markt wordt gezet.

Maak gebruik van onze begeleiding

Wilt u onze begeleiding tijdens het kopen of verkopen van een recreatiewoning in Zeeuws-Vlaanderen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)117 – 760 160 of info@verhage-lemahieu.nl Ons kantoor is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur en op zaterdagen op afspraak. Om op de hoogte te blijven van de laatste informatie kunt u zich tevens inschrijven voor onze nieuwsbrief of u plaatst een zoekopdracht op onze website.