Vastgoedontwikkeling in Zeeuws-Vlaanderen

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Wij beschikken over de expertise en ervaring om u professioneel te kunnen begeleiden bij vastgoedontwikkeling in Zeeuws-Vlaanderen. Dankzij onze kennis kunnen wij u ook advies geven over de fiscale, juridische en notariële aspecten waar u mee te maken krijgt tijdens het proces. Bij vastgoedontwikkeling krijgt u te maken met de wet- en regelgeving van de verschillende gemeentes in Zeeuws-Vlaanderen. Wij zijn op de hoogste van de laatste ontwikkelingen en hebben ervaring met deze procedures.

Bekijk alle appartementen

Maak gebruik van onze expertise bij vastgoedontwikkeling in Zeeuws-Vlaanderen

Indien gewenst, biedt Verhage - Lemahieu u begeleiding van begin tot eind bij vastgoedontwikkeling in Zeeuws-Vlaanderen. Wij hebben genoeg kennis van de verschillende wetten die de gemeentes hebben opgesteld en geven daarom deskundig advies over alle stappen die u moet doorlopen bij de ontwikkeling van vastgoed. Ons uitgebreide netwerk komt hierbij goed van pas. Schakel onze hulp in als u begeleiding wilt bij het aanvragen van een onherroepelijke vergunning of het verkooptraject van uw nieuwbouwproject verzorgd wilt hebben.

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie zodat u een duidelijk beeld heeft van wat onze begeleiding bij vastgoedontwikkeling in Zeeuws-Vlaanderen inhoudt. U bereikt ons via +31 (0)117 – 760 160 of info@verhage-lemahieu.nl. Door u in te schrijven voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogste van de laatste ontwikkelingen. Ons kantoor is van maandag tot vrijdag geopend en op zaterdagen bent u welkom op afspraak. Ons huidige aanbod bekijkt u eenvoudig op de website.