Agrarische grond kopen in gemeente Sluis

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Wilt u agrarische grond kopen in de gemeente Sluis? Dan helpt Verhage - Lemahieu u graag om dit te verwezenlijken. Wij werken enkel met specialisten. Zo is Bram Verhage jurist en gespecialiseerd in ruimtelijke ordening. Hij is geboren en getogen Zeeuw en kent deze provincie daardoor ontzettend goed. Na het volgen van zijn juridische opleiding aan de Universiteit Maastricht werkte hij als specialist ruimtelijke ontwikkeling en milieu in Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk alle appartementen

Hulp gedurende het hele proces van agrarische grond kopen in gemeente Sluis

Het proces van agrarische grond kopen in de gemeente Sluis heeft een aantal haken en ogen. U komt tijdens dit proces in contact met de overheid. Hierbij is de hulp van Bram Verhage soms noodzakelijk. Hij is de schakel tussen de overheid en particulieren. Hij probeert uw wens om te zetten naar een concreet resultaat door u te begeleiden en adviseren gedurende het hele proces. Wilt u uw woning of bedrijf verbouwen, uitbreiden of een functie aanpassen? De kans is groot dat u daarbij ook met wet- en regelgeving te maken krijgt. Bram kan u daarbij adviseren en helpen zoeken naar creatieve oplossingen.

Bekijk ons wisellende aanbod

Wij bieden een wisselend aanbod met agrarische grond aan die u kunt kopen in de gemeente Sluis en diverse andere gemeentes in Zeeuws-Vlaanderen. Ook kunnen wij u helpen bij de verkoop van agrarische grond. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)117 – 760 160 of per e-mail via info@verhage-lemahieu.nl. Ons kantoor is alle werkdagen geopend en op zaterdag werken wij op afspraak.