Een recreatiewoning verkopen in Cadzand

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Verhage - Lemahieu begeleidt u graag als u een recreatiewoning gaat verkopen in Cadzand of een andere plaats in Zeeuws-Vlaanderen. Wij begeleiden u gedurende het hele proces. Ook adviseren wij u over de juridische, fiscale en notariële aspecten waar u mee te maken krijgt tijdens de verkoop. Wilt u weten wat u woning in Cadzand waard is? Onze specialist helpt u graag door een waarde vast te stellen.

Bekijk alle appartementen

Schakel onze hulp in als u een recreatiewoning gaat verkopen in Cadzand

Als u een recreatiewoning in Cadzand wilt verkopen, bieden wij u de gewenste begeleiding. Bij deze begeleiding zit een geheel vrijblijvend waardeadvies in. Aan de hand van diverse argumenten stellen wij een zorgvuldig advies voor u. Zo heeft u een realistisch beeld van de verwachtingen en komt u niet voor verrassingen te staan. Ook vinden wij transparantie en goede communicatie ontzettend belangrijk.

Ontdek onze aanpak

Bij het verkopen van uw recreatiewoning in Cadzand wordt een goede en professionele presentatie gemaakt. Zo zorgen wij voor onder andere 360º beeldmateriaal, een video en plattegronden. Daarnaast zorgen wij dat uw recreatiewoning ook uitgebreid op Funda komt te staan. Heeft u interesse in de begeleiding die wij u kunnen bieden? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of een e-mail te sturen info@verhage-lemahieu.nl. Bent u op zoek naar een nieuwe recreatiewoning? Ook dan zijn wij u graag van dienst. Ons kantoor is van maandag tot vrijdag geopend en op zaterdagen zijn we op afspraak bereikbaar.