Een recreatiewoning kopen in Cadzand

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

In ons wisselende aanbod vindt u gegarandeerd een recreatiewoning die u wilt kopen in Cadzand. Gedurende het hele aankoopproces staat Verhage - Lemahieu klaar met professionele begeleiding. Dankzij onze expertise kunnen wij ook advies uitbrengen over de notariële, fiscale en juridische aspecten.

Bekijk alle appartementen

Een recreatiewoning kopen in Cadzand met onze begeleiding

Wilt u na het kopen van uw recreatiewoning in Cadzand plannen maken voor de verbouwing of renovatie? Ook hierin kunnen wij u begeleiden dankzij ons uitgebreide netwerk met bouwingenieurs, architecten en aannemers. Wij vinden goede communicatie en transparantie tijdens het aankoopproces ontzettend belangrijk. Daarom zorgen wij voor een duidelijk overzicht van alle kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk het huidige aanbod

Bekijk op onze website het huidige aanbod met recreatiewoningen die u kunt kopen in Cadzand. Heeft u vragen over ons aanbod of kunt u niet vinden wat u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via +31 (0)117 – 760 160 of info@verhage-lemahieu.nl. Ons kantoor is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar en op zaterdag werken wij op afspraak. Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.