Makelaar in Zeeuws-Vlaanderen

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Makelaar Verhage - Lemahieu uit Zeeuws-Vlaanderen voorziet u graag van aan- en verkoopbegeleiding. Als u onze hulp inschakelt bij de verkoop of aankoop van uw woning doorlopen wij een aantal stappen die ontzettend belangrijk zijn voor de bespoediging van het proces. Allereerst is een correcte waardering ontzettend belangrijk. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends in de markt waardoor wij u een professioneel en onderbouwd advies geven.

Bekijk alle appartementen

Als makelaar in Zeeuws-Vlaanderen beschikken we over een internationaal netwerk

Onze netwerken en kennis stoppen niet bij de grens. Wij werken als makelaar in Zeeuws-Vlaanderen en beschikken daarom over een groot netwerk in zowel België als Nederland. Wij kijken altijd naar de toekomst. Ook als dit niet het juiste moment is om te handelen, geven wij hier een transparant advies over. Bij de verkoop of aankoop van een huis komt veel kijken. Daarom zijn wij te allen tijde op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen wet- en regelgeving. Het hebben van deze kennis binnen de vastgoedmarkt is uniek voor Zeeuws-Vlaanderen. Om uw woning onder de aandacht te brengen, gebruiken wij diverse communicatiekanalen waaronder Funda en verschillende social media-kanalen.

Ontdek onze transparante begeleiding

Als u de hulp van ons als makelaar inschakelt, helpen wij u de juiste match te vinden voor uw woning in Zeeuws-Vlaanderen. Ook bieden wij ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwbouw. Onze begeleiding is professioneel, discreet en transparant. Bent u benieuwd naar onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)117 – 760 160 of info@verhage-lemahieu.nl.