Makelaar in Cadzand en diverse andere steden

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Verhage - Lemahieu geeft u graag aan- en verkoopbegeleiding als makelaar in Cadzand, Zuidzande, Schoondijke, Breskens en Sluis. Al u ons onze hulp inschakelt, ontvangt u gedurende het volledige verkoop- en aankoopproces begeleiding van onze specialisten. Als makelaar in Zeeuws-Vlaanderen zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de gemeentes en de provincie. Wij adviseren u graag als u in aanraking komt met de wet- en regelgeving van de gemeente waar u wilt kopen of verkopen.

Bekijk alle appartementen

Als makelaar in Cadzand zetten wij uw woning succesvol op de markt

Als makelaar in Cadzand, Zuidzande, Schoondijke, Breskens en Sluis beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Dit netwerk stop niet bij de grens. Als makelaar in Zeeuws-Vlaanderen werken wij zowel in België als Nederland. Daarnaast vinden wij goede communicatie en transparantie ontzettend belangrijk. Daarom zullen wij u altijd van een goed onderbouwd advies voorzien en het ook aangeven wanneer wij denken dat het niet de juiste periode is voor de verkoop van uw woning. Met onze kennis binnen de vastgoedmarkt van Cadzand, Breskens, Sluis, Schoondijke en Zuidzande zetten wij uw woning succesvol op de markt. Hier gebruiken we verschillende communicatiemiddelen voor. Door middel van fotoreportages, 360º beelden, video’s en 2D als 3D plattegronden zorgen wij voor een goede presentatie. Ook plaatsen wij al ons aanbod op Funda. Dit hoort bij de service die wij bieden en hier betaalt u niet meer voor.

Vraag om onze ondersteuning

Als u de hulp van ons als makelaar in Cadzand, Zuidzande, Schoondijke, Breskens en Sluis helpen wij u graag met het vinden van de juiste match. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod met woningen in verschillende plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen. Ook bieden wij u graag ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwbouw en vastgoedontwikkeling. Onze deskundige specialisten geven u graag de begeleiding die u nodig heeft. Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of een e-mail te sturen naar info@verhage-lemahieu.nl. Schrijf u in voor de nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen of maak gratis en geheel vrijblijvend een zoekopdracht aan via onze website.