Een huis kopen in Cadzand of elders in Zeeuws-Vlaanderen

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Schakel onze hulp in als u een huis wilt kopen in Cadzand of een andere plaats in Zeeuws-Vlaanderen. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod met huizen die te koop staan in diverse dorpen en steden. Zo hebben wij al veel mensen geholpen die een huis wilden kopen in Cadzand, Sluis, Retranchement, Schoondijke, Zuidzande, Nieuwvliet, Groede en Breskens. Verhage - Lemahieu biedt gedurende het hele kooptraject begeleiding. Maar wij kunnen u ook zeker helpen door onder andere advies uit te brengen over de fiscale, notariële en juridische aspecten waar u mee te maken krijgt tijdens de koop van een huis.

Bekijk alle appartementen

Schakel onze hulp in als u een huis wilt kopen in Cadzand

Bij Verhage - Lemahieu vinden we een goede communicatie en transparantie tijdens het hele koopproces ontzettend belangrijk. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk en hebben goed contact met verschillende bouwingenieurs, aannemers en architecten. Wilt u uw nieuwe woning graag na aankoop verbouwen of renoveren? Ook daarin kunnen wij u goed ondersteunen. In ons huidige aanbod vindt u een prachtig huis om te kopen in onder andere Cadzand, Sluis, Groede, Nieuwvliet, Zuidzande, Schoondijke, Retranchement of Breskens. Vraag onze specialisten om deskundig advies zodat u zonder zorgen voor een lange tijd van uw droomhuis kunt genieten.

Ontdek onze diensten

Wij bieden naast de begeleiding die we geven tijdens het koopproces nog verschillende andere diensten. Zo helpen wij u ook graag met de verkoop van uw huidige woning. Bij de verkoop van een woning zorgen wij voor een goede presentatie van uw huis. Zo verzorgen wij onder andere professionele fotoreportages, 360º beelden of video’s en zowel 2D als 3D plattegronden. Maar ook als een taxatie nodig is, staan wij voor u klaar.

Maak een vrijblijvende zoekopdracht aan

Ziet u tussen het huidige aanbod niet waar u naar op zoekt bent? Neem dan gerust contact met ons. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)117 – 760 160 of info@verhage-lemahieu.nl. Wij helpen u graag bij het kopen van een huis in Cadzand, Sluis, Groede, Breskens, Nieuwvliet, Zuidzande, Schoondijke of Retranchement. Wij kennen Zeeuws-Vlaanderen goed waardoor uw zoektocht een stuk eenvoudiger wordt gemaakt. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief of maak gratis en geheel vrijblijvend een zoekopdracht aan via onze website. Ons kantoor is elke werkdag geopend en op zaterdag kunt u op afspraak bij ons terecht.