Nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Verhage - Lemahieu heeft de specialisatie en ervaring in huis om u professioneel te begeleiden bij de ontwikkeling van nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen. Wij adviseren over de juridische, fiscale en notariële aspecten waar u mogelijk mee te maken krijgt. Daar waar u in aanraking komt met wet- en regelgeving van bijvoorbeeld gemeente Sluis, gemeente Terneuzen of provincie Zeeland hebben wij de kennis en ervaring om deze procedure met u te doorlopen en te adviseren welke stappen u het beste kunt nemen.

Bekijk alle appartementen

Ontvang begeleiding bij de ontwikkeling van nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen

Wij bieden gedurende het hele traject begeleiding bij de ontwikkeling van nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen indien u dit wenst. Wij zijn volledig op de hoogte van relevante en recente wet- en regelgeving en hebben een jarenlange relatie opgebouwd bij de verschillende gemeentes in Zeeland en de provincie Zeeland. Zowel het traject om tot een onherroepelijke vergunning te komen als het verkooptraject van uw nieuwbouwproject kunnen wij volledig verzorgen.

Informeer naar de begeleiding die wij bieden

Aarzel niet om ons te contacteren als u vragen heeft over de begeleiding die wij bieden bij de ontwikkeling van nieuwbouw in Zeeuws-Vlaanderen. Wij kennen de streek uitstekend en hebben vele contacten, waardoor we u prima kunnen helpen bij uw wensen. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of te mailen naar info@verhage-lemahieu.nl. Om op de hoogte te blijven van de laatste informatie kunt u zich tevens inschrijven voor onze nieuwsbrief. Ons kantoor is bereikbaar op werkdagen tussen 09.00 en 17.30 uur en op zaterdagen op afspraak. Bekijk ons nieuwbouwaanbod in Zeeuws-Vlaanderen.