Catsand Island - ervaar de idylle

Klik hier voor meer informatie

 

 

 

De uitgestrekte zee, het ongerepte strand, de weidse velden…: in Cadzand ervaar je een weergaloos gevoel van rust. Hier krijgt een idyllische plek vorm: Catsand Island. 10 ruime landgoedkavels huisvesten elk een volledig afgezonderd landhuis, omringd door een zee van groen. Je lijkt er wel alleen op de wereld zonder te moeten inboeten op comfort. Een once in a lifetime opportunity.

 

En daar houdt het niet op, want op 200 meter van Catsand Island ligt de Zwarte Polder, een natuurgebied dat nog ongerepter is dan het Zwin. De rijke biodiversiteit van slikken, schorren, duinen en vennen oefent een grote aantrekkingskracht uit op (trek)vogels en andere dieren. 

De
 
troeven
 
van
 
Cadzand

De mooiste kust van Nederland, zo wordt Cadzand wel eens genoemd. Terecht, want langs de brede zandstranden die zich uitstrekken langs de kustlijn zie je geen hoogbouw. Aan authenticiteit en charme is hier geen gebrek. Het landschap van Cadzand wordt gekenmerkt door polders, dijken en akkers. Ideaal voor een deugddoende wandeling of fietstocht, om de zilte zeelucht op te snuiven en om je te verliezen in de typisch Zeeuwse landschappen.