Nieuwbouw in Cadzand

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Verhage - Lemahieu beschikt over alle ervaring en specialisatie die nodig is om u succesvol te begeleiden tijdens de ontwikkeling van nieuwbouw in Cadzand. Wij geven u graag advies over de notariële, fiscale en juridische aspecten die bij de ontwikkeling van nieuwbouw komen kijken. U krijgt bijvoorbeeld te maken met de wet- en regelgeving van gemeente Cadzand. Met onze begeleiding weet u precies welke stappen u moet nemen.

Bekijk alle appartementen

Met ons uitgebreide netwerk helpen wij u bij de ontwikkeling van nieuwbouw in Cadzand

Als u aan de slag wilt met de ontwikkeling van nieuwbouw in Cadzand, kunt u rekenen op onze begeleiding gedurende het hele traject. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben relaties ontwikkeld met de verschillende gemeentes in Zeeuws-Vlaanderen. Wij helpen u graag met verschillende aspecten van het aanvragen van een onherroepelijk vergunning tot het volledig verzorgen van het verkooptraject van uw nieuwbouwproject.

Bekijk het huidige nieuwbouwaanbod

Ontvangt u graag begeleiding bij de ontwikkeling van nieuwbouw of vastgoedontwikkeling in Cadzand? Onze specialisten staan voor u klaar. Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of te mailen naar info@verhage-lemahieu.nl. Ons kantoor is bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot en met 17.30 uur en op zaterdagen op afspraak. Bent u benieuwd naar het huidige nieuwbouwaanbod? Bekijk dan onze website.