Taxatie in gemeente Sluis

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Heeft u verhuisplanen en wilt u aan de hand van een taxatie weten wat uw woning in gemeente Sluis waard is? De experts van Verhage - Lemahieu helpen u graag bij het uitvoeren van deze objectieve waardebepaling. Ook bij de aanvraag van een hypothecaire financiering is een taxatie noodzakelijk. Voor welk doeleind u onze hulp ook nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Bekijk alle appartementen

Schakel onze hulp in voor het uitvoeren van een taxatie in gemeente Sluis

Als u onze hulp inschakelt voor het uitvoeren van een taxatie in gemeente Sluis, kunt u rekenen op uitmuntende begeleiding gedurende het hele proces. Onze taxateurs werken volgens de strenge validatie eisen van het NWWI waardoor u zeker weet dat uw taxatie aan alle wettelijke regels en eisen voldoet. U zult niet voor vervelende verrassingen komen te staan omdat vrijwel iedere instantie onze werkmethode ondersteunt. Er zijn diverse redenen om een taxatierapport aan te vragen maar de meest voorkomende situaties zijn:

  • Een professionele waardebepaling van uw woning
  • De verkoop van uw woning
  • De aankoop van een woning
  • Het aanpassen van uw huidige hypotheek
  • De financiering van een verbouwing
  • De aanvraag van een nieuwe hypotheek

Neem contact op met ons

Vraag een taxatie in gemeente Sluis aan door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer +31 (0)117 – 760 160 of het e-mailadres info@verhage-lemahieu.nl. Bent u op zoek naar een woning? Bekijk dan zeker ons huidige aanbod. Ook helpen wij u graag als u op zoek bent naar een stuk agrarische grond.