Het verkopen van een appartement in Cadzand

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Wij bieden u graag de professionele begeleiding die u nodig heeft om uw appartement te verkopen in Cadzand. Bij deze begeleiding hoort een gratis en geheel vrijblijvend waardeadvies. De experts van Verhage - Lemahieu stellen zorgvuldig een met argumenten onderbouwd advies voor u op. Dit advies geeft een realistisch beeld van de verwachtingen en mogelijkheden zodat uw woning vlot verkocht kan worden.

Bekijk alle appartementen

Schakel onze hulp in als u een appartement wilt verkopen in Cadzand

Als u uw appartement wilt verkopen in Cadzand begeleiden wij u gedurende het hele traject. Zo zorgen wij dat uw woning op een goede en professionele manier gepresenteerd wordt. Zo verzorgen wij onder andere 360º beeldmateriaal om een heldere verwachting bij geïnteresseerden te creëren. Daarnaast worden er professionele advertentieteksten opgesteld en diverse social media-kanalen gebruikt om het appartement onder de aandacht te brengen. Ons volledige aanbod wordt op Funda geplaatst met een uitgebreide omschrijving. Dit is onderdeel van de courtage waardoor wij hiervoor geen extra kosten in rekening brengen.

Vraag vrijblijvend waardeadvies aan

Informeer naar de begeleiding die we bieden bij het verkopen van uw appartement in Cadzand of een andere plaats in Zeeuw-Vlaanderen. Wij helpen u graag met een vrijblijvend waardeadvies. Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of een e-mail te sturen info@verhage-lemahieu.nl. Ook voor het uitvoeren van taxaties of ontvangen van hulp bij nieuwbouw helpen wij u graag.