Begeleiding en advies bij nieuwbouw

Heeft u een gebouw of perceel dat u wilt verkopen of wilt u begeleiding bij uw nieuwbouwproject?

Wij zijn op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving en zijn goed bekend bij de gemeente(s) en de provincie. Zowel het traject om tot een onherroepelijke vergunning te komen als het traject van verkoop tot en met de uiteindelijke oplevering, wordt door Verhage-Lemahieu verzorgd. Wij ontzorgen u tot het niveau dat u zelf wenst. Hiervoor hebben wij alle expertise onder één dak gebundeld. 

Nieuwbouwproject Residentie Parasijspolder in Breskens

Op de locatie aan de Ringlaan 4 in Breskens stond voorheen een bejaardentehuis. Dit gebouw was zwaar verouderd en niet meer geschikt om ouderen te huisvesten. Er ontstond de wens om dit oude gebouw te ontwikkelen tot een prachtig appartementencomplex waarbij de bewoners tot op hoge leeftijd hun zelfstandigheid kunnen behouden. Zo begon het traject waar nu Residentie Parasijspolder wordt gerealiseerd, een prachtig nieuwbouwproject waarbij 41 levensloopbestendige appartementen worden gerealiseerd.

Verhage-Lemahieu heeft de trajecten voor het verkrijgen van de vergunningen, de juiste bestemming en de verkoop begeleidt. Dit zijn complexe trajecten, maar de resultaten mogen er wezen. Binnen afzienbare tijd waren alle appartementen verkocht. 

Nieuwbouwproject Woolridge in Sluis

In Sluis aan de Lange Wolstraat stond al tijden een bankgebouw leeg. Dit gebouw is ontwikkeld tot een appartementengebouw met achterliggend parkeerterrein. Nieuwbouwproject was geboren.

Verhage-Lemahieu begeleidde het traject voor het verkrijgen van de vergunningen, de juiste bestemming en de verkoop. Alle 10 appartementen waren snel verkocht en de bewoners genieten sinds 2020 van hun prachtige nieuwbouwappartement met tuintje of terras. In de toekomst zal deze ontwikkeling een vervolg krijgen, waarbij de nadruk ligt op starters en éénpersoonshuishoudens.

Nieuwbouwprojecten Cadzand-Bad

In Cadzand-Bad werden ook al diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd onder begeleiding van Verhage-Lemahieu. Denk hierbij aan De Blanke Top, het Lichthuys, de Branding en ons nieuwste project 33 at Sea.

Voor de verschillende projecten werden diverse trajecten doorlopen voor het verkrijgen van vergunningen en de juiste bestemming. De verkoop werd (mede) door Verhage-Lemahieu begeleidt.

Voor de particuliere eigenaar kan Verhage-Lemahieu ook een rol spelen in het realiseren van nieuwbouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het omzetten van een agrarisch perceel naar het wonen met of zonder de ruimte-voor-ruimte regeling.

Heeft u ontwikkelingsplannen in Zeeuws-Vlaanderen?

Neem dan zeker contact met ons op om te informeren wat wij voor u kunnen betekenen.