Appartement kopen in Sluis of Cadzand

Begeleiding van begin tot eind

Taxatie conform eisen NWWI

Netwerk, kennis en ervaring

Als u een appartement wilt kopen in de omgeving van Sluis of Cadzand, schakelt u de hulp van Verhage - Lemahieu in. Wij beschikken over een wisselend aanbod appartementen die te koop staan en bieden u professionele begeleiding gedurende het gehele aankooptraject. Tevens kunnen wij u adviseren over de juridische, fiscale en notariële aspecten waar u mogelijk mee te maken krijgt.

Bekijk alle appartementen

Een appartement kopen in Cadzand of Sluis begint met goede communicatie

Als u van plan bent om een appartement te kopen in Cadzand of Sluis, ontvangt u gedurende het hele traject onze ondersteuning. Wij bieden een duidelijk overzicht van de kosten en vinden goede communicatie ontzettend belangrijk. Ook als u een huis wilt verkopen in Zeeuws-Vlaanderen, kunt u gebruikmaken van onze expertise. Wij voorzien u graag van deskundig advies zodat het traject vereenvoudigd wordt. Wij hebben goede contacten met diverse bouwingenieurs, architecten en aannemers. Dus ook als u een woning na aankoop wenst te verbouwen of renoveren, kunnen wij u daarin ondersteunen.

Bekijk ons aanbod in Cadzand en Sluis

Vindt u niet wat u zoekt? Aarzel niet om ons te contacteren. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)117 – 760 160 of te mailen naar info@verhage-lemahieu.nl. Wij kennen Cadzand, Sluis en de rest van Zeeuws-Vlaanderen uitstekend en hebben vele contacten, waardoor we u prima kunnen helpen in uw zoektocht om een appartement te kopen. Om op de hoogte te blijven van de laatste informatie, kunt u zich tevens inschrijven voor onze nieuwsbrief of u plaatst, geheel gratis en vrijblijvend, een zoekopdracht op onze website. Ons kantoor is alle werkdagen geopend. Op zaterdag werken wij enkel op afspraak.