Beschrijving

In Waterlandkerkje mogen we deze volledig gerenoveerde, vrijstaande woning aanbieden. Dit charmante huis, op 750 m2 grond, met polderzicht ademt landelijk wonen. Waterlandkerkje is een rustig dorp, waar je heerlijk kunt wonen met privacy en rust.

Indeling

Veel authentieke details
Deze woning is in 2022 volledig gerenoveerd maar de authentieke details zijn bewaard gebleven zoals de balken in het plafond, de charmante poort, voordeur en garagedeuren. De eigenaar heeft de woning in het afgelopen jaar volledig gerenoveerd. Momenteel wordt de woning recreatief verhuurd, daar is de woning natuurlijk uitermate geschikt voor. Echter is dit ook een geweldige plek om zelf te genieten van deze mooie polderwoning. 

Leefkeuken 
De keuken is volledig vernieuwd en voorzien van elektrische kookplaat, oven en afzuigkap. In de keuken is een grote servieskast ingebouwd met een klein ontbijthoekje. 

Wonen en slapen
De woonkamer op de begane grond bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Hier is ruimte voor een zithoek en een eethoek. 
Boven zijn er 3 slaapkamers aanwezig, waarvan er een voorzien is van een wastafel. 
De badkamer is beneden, met een toilet, wastafel en douche. 

Garage
Aan de oostzijde van de woning is een garage aangebouwd. Hier kunt u 1 auto in kwijt. 

Tuin
De geweldige tuin, van 40 meter diep en 14 meter breed, geeft vrij uitzicht over de polder van Waterlandkerkje. De tuin is magnifiek aangelegd, met veel groen, bloemen en planten.

Kenmerken