Beschrijving

Residentie Veerhaven biedt ruimte aan 37 riante en exclusieve appartementen. 

Waar vroeger het water tegen de Scheldekade golfde, verrijst binnenkort Residentie Veerhaven. Dit appartementengebouw op de kop van de Scheldekade zal beeldbepalend zijn voor het hedendaagse Terneuzen. Het gebouw is geheel ontworpen in de stijl van de havenstad en straalt onverzettelijkheid en wilskracht uit. 

Het gebouw bestaat uit 37 appartementen en heeft een moderne en unieke uitstraling. De vele ramen en de verdiepingshoge glazen puien zorgen voor veel lichtinval en een prachtig panoramisch uitzicht over de Westerschelde. U zult niets missen van wat er op de Westerschelde en in de haven naar de sluizen gebeurt. 

De appartementen hebben een ruim balkon of terras en een eigen berging op de begane grond of in het souterrain. Het gebouw is voorzien van liften en een inpandige garage. Bezoekers kunnen parkeren in de openbare parkeergarage op slechts 50 meter afstand. 

Ook de binnenzijde van het complex straalt kwaliteit uit. Voor de klimaatbeheersing is gekozen voor een gasloos systeem door middel van luchtwarmtepompen.

Indeling

Het appartement beschikt over 2 ruime slaapkamers, de badkamer, de berging, het toilet en de woonkamer met open keuken.

Balkon

Het terras is aan de achterzijde van het appartementengebouw.

Bijzonderheden

De bouw start in januari 2021!

Kenmerken