Beschrijving

Opzoek naar een gezellige starterswoning die instapklaar is? Dan is deze woning aan de Willemsweg 51 in Schoondijke wellicht iets voor u!

Niet ver verwijderd van de kust ligt het gezellige dorp Schoondijke, waar het gezegde 'ons kent ons' zeker tot haar recht komt. Het dorp is geschikt voor jong en oud en beschikt over een slager, buurtsupermarkt en een gezellig restaurant. 

Naast dat Schoondijke veel te bieden heeft, ligt het centraal gelegen ten opzichten van de omringende dorpen in West Zeeuws Vlaanderen. Liever naar onze Zuiderburen? Dan zijn Knokke, Brugge, Antwerpen en Gent niet ver verwijderd.

Indeling

Bij het betreden van de woning stap je in een ruime lichte hal. Aan de linkerzijde van de deur treft u de meterkast aan en aan het einde van de hal treft u een ingebouwde kast aan. Perfect om uw jas en schoenen in op te bergen en een slimme manier om de CV ketel weg te werken. 

Aansluitend aan de hal stap je in een ruime woonkeuken. De authentieke balken zijn zichtbaar op het plafond waardoor de woning karakteristieke uitstraling heeft. De keuken heeft een luxe en landelijke uitstraling en door het granietenblad is de keuken geheel onderhoudsvriendelijk. De keuken is van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan een vaatwasser, vijfdelig gasfornuis en mooi afgewerkte afzuigkap. 

Aan het einde van de keuken treft u twee ruime deuren aan met ramen, waardoor u vanuit de keuken kunt genieten van het vrije uitzicht. Het toilet bevindt zich in het bijgebouw in de tuin evenals de witgoedaansluiting. Indien u dit wenst is erg meer dan genoeg ruimte voor een aanbouw.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is middels een dakkapel aanzienlijk verruimd, waardoor de overloop ruimtelijk en licht is. 

Zodra u de overloop betreedt treft u aan uw rechterzijde de master-bedroom. Middels inbouwkasten is er slim met de oppervlakte omgegaan, waardoor de slaapkamer verassend veel ruimte heeft. 

In totaal beschikt de woning over twee slaapkamers. De overige slaapkamer treft u aan de achterzijde van de woning aan. 

De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel.

Tuin

Middels de grote openslaande deuren aan de achterzijde van de woning wordt u verwelkomd door een ruime tuin van meer dan 600 m2 groot. De tuin is noordoost georiënteerd. 

 Aan het einde van de tuin treft u een houtenschuur aan die is beschikt over elektriciteit, waardoor er zonnepanelen aangesloten kunnen worden. Tevens treft u daar een waterkraan aan buiten het schuurtje. 

De woning is gemakkelijk te bereiken via een achterliggende weg, waardoor je gemakkelijk aan de achterzijde je auto's kunt parkeren op eigen terrein!

Bijzonderheden

- Volledig gerenoveerd
- Ruime tuin 
- Schuur met elektra 
- Granieten keukenblad
- Zonnepanelen ter overname

Kenmerken