Beschrijving

Schoondijke straalt te midden van alle omringende dorpen. Het is een bruisende dorpskern waar jonge gezinnen zich graag vestigen. 
Op een mooie zichtlocatie richting het centrum van het dorp treft u deze zeer nette woning met bedrijfspand. 

De woning is ruim en voorzien van hedendaagse gemakken. Het bedrijfspand, nu in gebruik als showroom en werkplaats, kent vele mogelijkheden. U zult verrast zijn door de grootte en netheid van het geheel.

Indeling

U komt binnen via de lange hal die de verbinding vormt tussen de woning en het kantoor van het bedrijfspand. In de hal bevindt zich het toilet, de meterkast en twee bergkasten. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. 

De woonkamer is door de grote raampartijen een fijne, lichte ruimte en kijkt uit op de onderhoudsvrije achtertuin met overdekt en af te sluiten terras. 

In de ruime keuken is een inbouwkast aanwezig en u kunt hier een eethoek plaatsen. De keuken heeft een landelijke uitstraling en is voorzien van moderne inbouwapparatuur. Vervolgens kunt u naar de bijkeuken, die zeer ruim van formaat is, voorzien van aansluitingen voor uw witgoed en bergruimte biedt door de hangkasten aan de wand. Hier is tevens een klein keukenblok voorzien van spoelbak aanwezig en de tweede toegangsdeur tot het bedrijfspand. 

Het bedrijfspand beschikt over twee kantoren, waarvan één uitgerust is met een keukenblok. Naast het kantoor is een toilet aanwezig en voorts een grote, nette showroom voorzien van een systeemplafond en grote ramen die voor voldoende natuurlijk licht zorgen. Via de brede schuifdeuren in de showroom of één van de elektrische garagepoorten buitenom kunt u de daarachter gelegen werkplaats betreden. Een zeer goed onderhouden ruimte met veel lichtinval door de garagepoorten, de ramen en de lichtstraten die in het dak zijn aangebracht.

Eerste verdieping

Via de hal in de woning bereikt u de eerste verdieping. Deze is gedeeltelijk boven het bedrijfspand gelegen. 

Op de overloop is een grote kast aanwezig die veel bergruimte biedt. 
Boven de woning is over de gehele lengte een grote slaapkamer gesitueerd met ruime inbouwkasten en zowel aan de voor- als achterzijde een dakkapel. 

Door enkele traptreden omhoog bereikt u de verdieping die boven het bedrijfspand ligt. Hier is een zeer ruime en moderne badkamer gerealiseerd. Deze is voorzien van een extra grote douchecabine, tweede toilet, ligbad en wastafelmeubel met lades, dubbele wastafel en spiegel. 
Vervolgens treft u hier een grote open ruimte, momenteel in gebruik als fitnessruimte, echter ook zeer geschikt als slaapkamer of eenvoudig te transformeren naar twee slaapkamers.

Tuin

De tuin achter de woning is onderhoudsarm en beschikt over een overdekt terras. 
Achter het bedrijfspand is ook een buitenruimte aanwezig.

Bijzonderheden

- zeer goed onderhouden woning met bedrijfspand
- moderne keuken en badkamer
- gelegen op zichtlocatie, eenvoudig bereikbaar
- woning voorzien van rolluiken
- woning voorzien van kunststof kozijnen

Kenmerken