Beschrijving

KIJKMOMENT GEPLAND OP WOENSDAG 20 JULI TUSSEN 11.30 UUR EN 14.00 UUR 
* indien u niet in de gelegenheid bent op dit moment, bel ons kantoor gerust voor een bezichtiging. 

 In Retranchement aan de Zeeuws-Vlaamse kust mogen wij een prachtig plekje op de hoek van de Braamdijk verkopen. De Braamdijk ligt in de deelgemeenschap Terhofstede. Het dorp Retranchement is gelegen in de westelijke punt van Zeeuws- Vlaanderen en ligt zeer nabij Knokke. Retranchement staat bekend om haar ligging, pittoreske woningen, de molen en haar rijk gevulde geschiedenis. Op steenworp afstand ligt de luxe badplaats Cadzand.
De kwaliteit van de stranden en zeewater leverden Cadzand de titel ‘heilzame zeebadplaats’ op. Die goede kwaliteit zorgt voor een gunstig effect op de gezondheid van bewoners en bezoekers. Cadzand is samen met Domburg de enige plaats in Nederland die deze titel mag voeren. Verder is Cadzand-Bad rijk aan uitstekende restaurants en biedt voor elke liefhebber wat wils. België bevindt zich op korte afstand, en dat proef je. In die speciale manier van genieten die je in Zeeuws-Vlaanderen aantreft. 

Braamdijk 17, Retranchement 
U bent er misschien wel een keer langs gereden, langs dit bijzondere object aan de Braamdijk. De woning is al enige tijd onbewoond en de garage naast de woning is op z'n minst bijzonder te noemen. U ziet, deze woning zal volledig herbouwd moeten worden. Dit is uw kans om uw nieuwbouwwensen waar te maken. 

De feiten op een rij: 

- De woning met garage staan op een perceel van 595 m2. 
- Naast de woning heeft eigenaar tevens het stuk grond in bezit en wordt verkocht met Braamdijk 17,  van 303 m2. Deze is inbegrepen bij de vraagprijs. 
- De garage en de woning zijn in slechte staat, in principe wordt hier enkel de grond verkocht. 

Wat mag u hier bouwen? (zie ruimtelijkeplannen.nl - bestemmingsplan Braamdijk 17)

- Het bouwvlak is ongeveer 17 meter breed en 12 meter diep.
- Volgens het huidige bestemmingsplan mag het hoofdgebouw maximaal 7 meter breed zijn, goothoogte van 4,5 meter.
- De bouwhoogte bedraagt maximaal 4 meter meer dan de maximaal toegestane goothoogte.

Waar moet u rekening mee houden?

U zal met o.a. een architect en/of stedenbouwkundige moeten onderzoeken of uw woonwensen voldoen aan het bestemmingsplan. De informatie die wij u hier geven is puur indicatief en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken