Beschrijving

Heeft u altijd al gedroomd van wonen op een woonboerderij? Waar het uitzicht oneindig is? 
Deze woonboerderij ligt perfect tussen Oostburg, Zuidzande en Sluis in, waardoor alle voorzieningen op korte afstand aanwezig zijn. 

De woonboerderij aan de Maagdenberweg 11 te Oostburg is gelegen op een unieke locatie. Midden in de Zeeuws-Vlaamse polders waar u 360 graden vrij uitzicht heeft met volop natuur rondom. Vanaf deze locatie kunt u prachtige fiets- of wandeltochten maken en in de grote tuin rondom is er volop mogelijkheid om als familie waardevolle tijd door te brengen en prachtige herinneringen met elkaar te maken. 

Het karakteristieke woonhuis en de schuur met prachtige houten openslaande deuren (ca 1850) zijn gedateerd, maar geven u de mogelijkheid om uw eigen woonwensen en dromen realiteit te laten worden. Maakt u er een moderne woning van met behoud van de karaktervolle uitstaling die het al heeft?

Dit project biedt veel mogelijkheden, neem contact op als u interesse heeft.

Indeling

Via de achterdeur stapt u in een ruime bijkeuken die ca 1980 werd aangebouwd. Grenzend aan de bijkeuken treft u het toilet en de badkamer aan. De badkamer is voorzien van een wastafel en ligbad.

In het midden van de woning treft de hal aan met aan de ene zijde de entree en woonkamer en aan de andere zijde de keuken en tweede woonkamer.

In totaal beschikt de woning over twee woonkamers. Indien u dit wenst kunt u aan de achterzijde twee grote openslaande deuren creëren, zodat u vanuit uw loungebank kunt genieten van het landelijke zicht.   

De entree kan tevens dienen als slaapkamer, speelkamer of eventueel praktijkruimte. 

De keuken is gedateerd, maar biedt qua oppervlakte veel mogelijkheden voor een openkeuken met ruim leefgedeelte als u de bijkeuken hierbij betrekt. In de keuken treft u de trap naar de eerste verdieping aan.

Eerste verdieping

Aan uw rechterzijde treft u een ruime slaapkamer aan. De rest van de eerste verdieping is momenteel in gebruik als opslag, maar biedt de mogelijkheid om twee extra slaapkamers te realiseren. 

Middels een dakkapel kunt u meer ruimte creëren en heeft u uitzicht over de Zeeuws-Vlaamse landschappen.

Tuin

De tuin heeft werkelijk een unieke ligging met genoeg groenvoorziening. Het af te splitsen perceel is naar schatting 6500 m2 groot en biedt een tal van mogelijkheden voor het aanleggen van een bijvoorbeeld landelijk terras. U heeft meer dan genoeg ruimte voor een ruime overkapping met terrashaard waar u heerlijke zomeravonden kan vertoeven. 

Gaat u liever voor een landelijke tuin of kiest u ervoor om een natuurlijke tuin te onderhouden?

De wei dient nu als een koeienwei, maar kan tevens een verlenging worden van uw prachtige tuin. Of wellicht wilt u uw groene vingers gebruiken en kiest u voor een moestuin. 

Op het erf zijn twee schuren aanwezig, waarvan één prachtige schuur uit de 19e eeuw, met grote houten openslaande deuren. De tweede schuur wordt momenteel gebruikt als opslag van werktuigen.

Bijzonderheden

- Agrarische bestemming
- Septic tank 
- Renovatieproject 
- Unieke ligging
- Vrij uitzicht
- Authentieke schuur

Kenmerken