Beschrijving

Net buiten Nieuwvliet treft u dit prachtige object aan. Deze gezellige 2-onder1 kapwoning heeft een openzicht op de Zeeuws-Vlaamse polders, waar u heerlijk tot rust kunt kopen. Nieuwvliet is een gezellig, maar rustig dorp. Het beschikt over een bakker, enkele gezellige restaurants en bovendien sta je zo aan de Zeeuws-Vlaamse stranden.  Nieuwvliet is omringd door prachtige natuurgebieden, een wandeling of fietstocht naar de Verdronken Zwarte polder en natuurgebied het ’t Zwin zijn zeker aan te raden.

Liever de stad opzoeken? Dan zijn Sluis, Knokke, Brugge, Gent en Antwerpen eenvoudig bereikbaar met de auto.

Indeling

Bij het betreden van de woning bevindt u zich in een hal, die toegang verleend tot de openkeuken en doorzonwoonkamer. De keuken is voorzien van een gaskookplaat, koelkast en oven. 
De ruime doorzonwoonkamer is maar liefst 6 meter lang, waardoor er ruimte genoeg is voor een gezellig eethoek. Middels het grote raam aan de achterzijde kijkt u vanaf hier naar de prachtige polders

Aansluitend tref je aanbouw die in 2003 gerealiseerd is. In deze aanbouw treft u een hal met berging, toilet en aan het einde van de hal de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en een douche. Door de lichte tegels wordt er een open ruimte gecreëerd.

Eerste verdieping

De eerste verdieping is voorzien van drie ruime slaapkamers, waarvan twee beiden met eigen wastafel.

Tuin

De tuin is zuidelijk georiënteerd en biedt een prachtig uitzicht over de Zeeuws-Vlaamse polders. 

De woning staat verder verwijderd van de weg, waardoor u een gezellige voortuin kunt creëren.

Bijzonderheden

- Geen CV aanwezig
- Zeegrens
- Open ligging

Kenmerken