Beschrijving

Verscholen achter de dijken in het Zeeuws-Vlaamse landschap ligt het pittoreske dorpje IJzendijke. In IJzendijke vinden wij deze recentelijk gerenoveerde tussenwoning. De woning is gelegen in een rustige woonwijk met alle gemakken voorzien. In IJzendijke vindt u een supermarkt, basisschool en is het openbaar vervoer nog geen vijf minuten lopen.

IJzendijke is centraal gelegen in de Zeeuws-Vlaamse landschap. Niet alleen de ligging maakt IJzendijke een fijne plek om te wonen. Ook de karakteristieke en historische eigenschappen  maken IJzendijke een prachtige plek.

Indeling

Via de entree komt u binnen in een gang waarbij de prachtige grindvloer meteen opvalt. Hierbij ziet u de ruimtelijke trapopgang naar de eerste verdieping. Aan het einde van de hal bevindt zich een toilet en de opening naar de woonkamer met openkeuken. 

De woonkamer is voorzien van een prachtig massief eikenvloer, die perfect past in de stijl van het huis. De doorzonkamer oogt ruimtelijk en heeft veel natuurlijk lichtinval. De keuken is volledig gerenoveerd (2020) en is voorzien van alle gebruiksgemakken, namelijk: Inductie kookplaat met afzuiging, inbouw vaatwasser en een ingebouwde oven. 

Het einde van de woonkamer faciliteert een deur die leidt tot de ruime bijkeuken. De bijkeuken is voorzien van inbouwkoelkast, vriezer en heeft een aansluiting voor het witgoed.

Eerste verdieping

Wanneer u de trapopgang in de gang naar de eerste verdieping neemt ziet u de twee slaapkamers en een ruime badkamer. 

Beide slaapkamers zijn ruimtelijk en zijn voorzien van een dakraam. De slaapkamer aan de voorzijde van het huis is voorzien van een inbouwkast. Bovendien heeft deze slaapkamer een mooi weggewerkte vaste trap die leidt tot de zolder. 

De badkamer is recentelijk (2020) gerenoveerd met ruime inloopdouche, regendouche, wastafelmeubel en een fontein.

Tuin

De openslaande deuren leiden tot de achtertuin. De tuin is volledig betegeld en daarmee van gemakken voorzien. De zwarte houten schutting past perfect bij de stijl van het huis en berging. De ingang van de berging is enkel te bereiken via de tuin en is voorzien van elektriciteit.

Bijzonderheden

-	Domotica
-	Zonnepanelen
-	Koperen dakgoot 
-	Zonnecollectoren 
-	Vloerverwarming 
-	Balansventilatie 
-	Dakramen 
-       Heeft een achterom

Kenmerken