Beschrijving

Groede is één van de meest pittoreske dorpjes die onze streek rijk is. 

Het dorp is versmolten met een unieke sfeer gecreëerd door aanwezigheid van de authentieke panden, de instandhouding van de oude ambachten in het Slijkstraatje, de liefde voor de grote kerk aan de Markt en de gezellige restaurants met uiteenlopende culinaire mogelijkheden. De mensen die er wonen zijn er geboren en getogen of hebben op enig moment hun hart verpand aan dit prachtige dorp en de uitgestrekte natuurgebieden die het dorp omringen. 

In één van de oudste straatjes van Groede treffen we deze knusse, vrijstaande woning aan. Met een frisse uitstraling aan de buitenkant en een gezellige sfeer binnenshuis. 

Ondanks de vernieuwende werkzaamheden die werden uitgevoerd is de authenticiteit van de woning behouden gebleven.

Indeling

Via de voordeur in het midden van de frisse, witte gevel betreden we de royale hal met de open houten trap die naar de bovenverdieping leidt. 

Vanuit de hal heeft u toegang tot de wasruimte en de bijkeuken waar zich ook het vernieuwde toilet en de vernieuwde badkamer met inloopdouche en ruime wastafel bevinden. Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot de naastgelegen open ruimte met daaraan grenzend de half open keuken en de woonkamer met sfeervolle gashaard.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping treft u een ruime overloop aan en twee slaapkamers waarvan de Velux-dakvensters zijn vernieuwd.

Tuin

De besloten tuin werd in 2018 opgeknapt, waarbij rondom een nieuwe schutting werd geplaatst en het terras vakkundig werd aangelegd. Er is een tuinhuis van 2.50x3.50 aanwezig.

Bijzonderheden

- kozijnen achtergevel 2016 (draai/kiep)
- nieuwe achtergevel
- nieuwe goten
- nieuwe Velux-dakvensters
- tuin in 2018 aangelegd
- CV ketel is huur
- stoppenkast deels vernieuwd

Zowel permanente bewoning als gebruik als tweede verblijf mogelijk.

Kenmerken