Beschrijving

33 at Sea is een kleinschalig nieuwbouwproject in Cadzand-Bad. Het bestaat uit 10 appartementen en 5 penthouses gelegen aan de voet van de duinen en vlakbij strand en centrum. Er is keuze uit 1, 2 of 3 slaapkamers.

De appartementen voelen zeer ruimtelijk aan door hun grote raampartijen en bieden mooie uitzichten op de omgeving, waarvan enkele op het duinlandschap "de Groene Wielingen". 12 appartementen beschikken over ruime, zuidelijk gerichte terrassen. In de ondergrondse parkeerkelder zijn optioneel parkeerplaatsen met berging beschikbaar voor de bewoners. 

Dit royale hoekappartement wordt gebouwd met 3 gevels met raampartijen waardoor het extra ruim en licht oogt. 

Bij recreatief gebruik van het appartement is Passe-Parvous de aangewezen partij om u te ontlasten. Passe-Parvous is gespecialiseerd in het ontzorgen in bijna alles wat met uw vakantieverblijf te maken heeft. Zowel conciërgeservices als verhuurbemiddeling is mogelijk. Met een aanbod aan woningen en appartementen in het luxe segment bent u ervan verzekerd dat uw eigendom de aandacht krijgt die het verdiend en/of professioneel wordt aangeboden voor verhuur.

Indeling

U betreedt het appartement via de ruime hal met meterkast. Vervolgens komt in de gang waar de berging met aansluiting voor uw witgoed en de installatie van de warmtepomp zich bevindt, toegang tot twee slaapkamers met badkamer en de royale woonkeuken met toegang tot het terras aan de achterzijde van het gebouw. 

De grote slaapkamer is voorzien van een royale raampartij inclusief schuifdeuren en een badkamer en suite. De badkamer kunt u naar eigen inzicht inrichten, maar biedt ruimte voor een ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. De tweede slaapkamer heeft een kleinere badkamer waar ruimte is voor een inloopdouche en wastafelmeubel. 

De woonkeuken kunt u naar eigen smaak en wens inrichten. Er is ruimte voor een rechte opstelling aangevuld met kook- op spoeleiland of een hoekopstelling. Daarnaast blijft er voldoende ruimte over een eethoek te plaatsen. 

Aan de voorzijde van het appartement treft u ten slotte de derde slaapkamer aan en een royale woonkamer met grote raampartijen verdeeld over twee gevels, wat resulteert in een prachtige, lichte ruimte.

Balkon

Het op het zuiden georiënteerde terras licht aan de achterzijde van het appartementengebouw.

Bijzonderheden

- geschikt voor permanente bewoning en als tweede verblijf
- conciërgeservice en/of recreatieve verhuur mogelijk via Passe-Parvous
- 3 slaapkamers, waarvan 2 met eigen badkamer
- centrale ligging in Cadzand-Bad, vlakbij duinovergang

Optioneel kunt u kiezen voor een parkeerplaats met berging in de afgesloten parkeerkelder of een buitenparkeerplaats op het privé parkeerterrein behorend bij het appartementengebouw.

Kenmerken