Beschrijving

Residentie Parasijspolder is een keuze voor de toekomst! Met de bouw van deze 41 moderne, levensloopbestendige appartementen wordt een project gerealiseerd met unieke voorzieningen, bedacht voor bewoners die aan de toekomst denken. 

De ruime en comfortabele appartementen zijn uitgerust met moderne toestellen en technieken. De woningen zijn veilig en toegankelijk, denk hierbij onder meer aan brede deuren, verlaagde drempels en een inloopdouche. Alle verdiepingen zijn met de trap en lift bereikbaar.

Het gebouw wordt gerealiseerd door middel van gebruik van duurzame materialen, zoals aluminium kozijnen en gevels en dakbedekking die bijna onderhoudsvrij zijn. Dit zorgt voor lage maandelijkse lasten. De energievoorziening wordt geregeld door middel van zonnepanelen en warmtepompen. 

De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin(tje) en de hoger gelegen appartementen zijn voorzien van volwaardige leefterrassen. Tevens is er voor ieder appartement en eigen, gelijkvloerse berging beschikbaar. U vindt daar ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. 

In het bewonerscafé op de begane grond ontmoet u buren, vrienden en bekenden. Ook wanneer u iets te vieren heeft of een bijeenkomst wilt organiseren kunt u hier terecht. 

Familie of vrienden die van ver komen kunnen gebruik maken van het stay-over appartement. 

Met ruim 50 parkeerplaatsen staat uw auto altijd dichtbij.

Indeling

De ruime hal biedt toegang tot het toilet, de meterkast, de berging met aansluitingen voor uw witgoed en de hobby-/werkkamer. 
Vervolgens betreedt u de woonkamer met open keuken. 

De woonkamer heeft schuifdeuren naar het ruime terras. 
De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. 

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de naastgelegen slaapkamer met aangrenzende badkamer. In de badkamer is een inloopdouche en dubbel wastafelmeubel voorzien.

Bijzonderheden

- Levensloopbestendig wonen
- Diverse voorzieningen waaronder brede (schuif)deuren

Kenmerken