Beschrijving

Residentie Parasijspolder is een keuze voor de toekomst! Met de bouw van deze 41 moderne, levensloopbestendige appartementen wordt een project gerealiseerd met unieke voorzieningen, bedacht voor bewoners die aan de toekomst denken. 

De ruime en comfortabele appartementen zijn uitgerust met moderne toestellen en technieken. De woningen zijn veilig en toegankelijk, denk hierbij onder meer aan brede deuren, verlaagde drempels en een inloopdouche. Alle verdiepingen zijn met de trap en lift bereikbaar.

Het gebouw wordt gerealiseerd door middel van gebruik van duurzame materialen, zoals aluminium kozijnen en gevels en dakbedekking die bijna onderhoudsvrij zijn. Dit zorgt voor lage maandelijkse lasten. De energievoorziening wordt geregeld door middel van zonnepanelen en warmtepompen. 

De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin(tje) en de hoger gelegen appartementen zijn voorzien van volwaardige leefterrassen. Tevens is er voor ieder appartement en eigen, gelijkvloerse berging beschikbaar. U vindt daar ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. 

In het bewonerscafé op de begane grond ontmoet u buren, vrienden en bekenden. Ook wanneer u iets te vieren heeft of een bijeenkomst wilt organiseren kunt u hier terecht. 

Familie of vrienden die van ver komen kunnen gebruik maken van het stay-over appartement. 

Met ruim 50 parkeerplaatsen staat uw auto altijd dichtbij.

Indeling

De appartementen op de derde etage zijn bereikbaar via de galerij aan de voorzijde van het gebouw. U komt binnen in de  hal die toegang biedt tot het toilet, de berging met aansluitingen voor uw witgoed en de hobby-/werkkamer.

Vervolgens kunt u de woonkamer met open keuken betreden. De keuken is ingericht met diverse inbouwapparatuur en aan de voorzijde van het appartement gelegen. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het terras middels de schuifdeuren.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de slaapkamer en de daaraan grenzende badkamer met inloopdouche en dubbel wastafelmeubel.

Balkon

Het terras is op het Westen gelegen en met een breedte van ruim 6,5 meter een fijne buitenruimte.

Bijzonderheden

- Levensloopbestendig wonen
- Diverse voorzieningen waaronder brede (schuif)deuren

Kenmerken