Beschrijving

Residentie Parasijspolder is een keuze voor de toekomst! Met de bouw van deze 41 moderne, levensloopbestendige appartementen wordt een project gerealiseerd met unieke voorzieningen, bedacht voor bewoners die aan de toekomst denken. 

De ruime en comfortabele appartementen zijn uitgerust met moderne toestellen en technieken. De woningen zijn veilig en toegankelijk, denk hierbij onder meer aan brede deuren, verlaagde drempels en een inloopdouche. Alle verdiepingen zijn met de trap en lift bereikbaar.

Het gebouw wordt gerealiseerd door middel van gebruik van duurzame materialen, zoals aluminium kozijnen en gevels en dakbedekking die bijna onderhoudsvrij zijn. Dit zorgt voor lage maandelijkse lasten. De energievoorziening wordt geregeld door middel van zonnepanelen en warmtepompen. 

De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin(tje) en de hoger gelegen appartementen zijn voorzien van volwaardige leefterrassen. Tevens is er voor ieder appartement en eigen, gelijkvloerse berging beschikbaar. U vindt daar ook een oplaadpunt voor elektrische fietsen. 

In het bewonerscaf├ę op de begane grond ontmoet u buren, vrienden en bekenden. Ook wanneer u iets te vieren heeft of een bijeenkomst wilt organiseren kunt u hier terecht. 

Familie of vrienden die van ver komen kunnen gebruik maken van het stay-over appartement. 

Met ruim 50 parkeerplaatsen staat uw auto altijd dichtbij.

Indeling

Bij binnenkomst in de hal heeft u directe toegang tot de meterkast, de berging met aansluitingen voor uw witgoed, het toilet en de tweede slaapkamer die tot dit appartement behoort. 

De woonkamer met open keuken is een fijne, lichte ruimte door de mooie raampartijen en schuifdeuren naar het ruime terras. De keuken is voorzien in een rechte opstelling met inbouwapparatuur. 

Aangrenzend aan de woonkamer treft u de eerste slaapkamer aan. Deze heeft ruime afmetingen en geeft toegang tot de naastgelegen badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel.

Balkon

Het ruime terras biedt voldoende ruimte voor een fijne zithoek of lounge en een eettafel. Doordat het Zuidelijk geori├źnteerd is kunt u op zonnige dagen van de vroege ochtend tot de late avond buiten doorbrengen.

Bijzonderheden

- Levensloopbestendig wonen
- Diverse voorzieningen waaronder brede (schuif)deuren

Kenmerken