Beschrijving

Om de hoek van het centrum in Sluis ligt deze ruime en gemoderniseerde gezinswoning. Met een eigen garage en oprit ben je altijd verzekerd van parkeergelegenheid.

Indeling

Je komt binnen in de hal waar het toilet, de meterkast en de opgaande trap zijn. Het toilet is vernieuwd en bijna volledig betegeld in een moderne stijl. 
Vervolgens loop je verder naar de ruime woonkamer die voorzien is van een sfeervolle houtkachel. 

Door middel van twee treetjes omlaag bereik je de ruime aanbouw waarin de eetkamer en keuken gerealiseerd zijn. De moderne, witte keuken is in een U-vorm opgesteld en voorzien van praktische laden en veel bergruimte. Ten slotte is er op de benedenverdieping nog een ruime bijkeuken aanwezig, waar ook de aansluitingen voor het witgoed zijn. 

De diepe garage is bereikbaar via de garagedeur aan de straatzijde of via de deur in de tuin. Vanuit de garage is er ook nog toegang tot de berging die hieraan grenst.

Eerste verdieping

De eerste verdieping biedt ruimte aan 3 ruime slaapkamers, één kleinere slaapkamer/kantoortje en een moderne badkamer uitgerust met luxe douchecabine, wastafelmeubel en een ingebouwde kast.

Tuin

Achter de woning is een praktisch ingerichte tuin aanwezig met toegang tot de naastgelegen, diepe garage.

Bijzonderheden

- eigen garage en oprit
- voorzien van diverse rolluiken
- gemoderniseerde woning
- direct beschikbaar

Een uitgebreide huurcheck maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Kenmerken